Levering sker indefor 8 dage
Ordre sendes med vognmand
Ring på tlf: 96 69 20 21
Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:Tlf.: 96 69 20 21

Send os en e-mail
Gå til hjemmesiden

Salgs- og leveringsbetingelser

 
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Bjerregaard´sWebshop. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Bjerregaard.
 

Dokumentation og vejledning

Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Bjerregaard´sWebshop ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.
 

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Bjerregaard`sWebshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med vognmand eller ejen bil, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Bjerregaard´sWebshop. Levering på købers adresse i Danmark, vil normalt ske indenfor 8 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.
 

Risikoen for varene

Risikoen for varer bestilt i vor WEBSHOP overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side. Husk at gemme original emballagen, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.
 

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Bjerregaard´sWebshop, skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Bjerregaard. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Bjerregaard´sWebshop har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Bjerregaard.
 

Fortrydelsesret

Bjerregaard yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Bjerregaard underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.
 

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: erik@bjerregaardvils.dk